* Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Dönmeyene Dön Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır
* BENİM SANA OLAN AŞKIM NE ÖLÜR NEDE GÖMÜLÜR GÜZELİM.
* '' Ne Davamızı Anlayacak Bi Kız Bulabildik.. Nede Bir Kızın İstedigi Kadar Basit Olabildik.''
* Delikanlı ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. Delikanlı akşam olunca evine ekmek götürmektir.
* SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!
* Delikanlı gibi Sevdim seni Sen ise naylon çocuklar la çıktın . ben kendime göre delikanlı cesur bi kız bulurum Bebeğim
* DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI
* Giden gitmiştir, gittiği gün Bitmiştir..Biz gideni değil Giden Bizi Kaybetmiştir..
* Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam.Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam...!
* Bilmesekte Zengin çocukları gibi parlak taşların üzerinde dans etmeyi elbette biliriz Allah'ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!!!
* SEVME SEVSİNLER DEĞER VERSİNLER.AĞLAMA AĞLAT Kİ DEĞERİNİ BİLSİNLER.
* biz her ne kadar loş ışık altında mini etekli kızlarla dans etmeyi bilmesekte mahalle köşelerinde yağmur altında delikanlınca sewmesini herkesten daha iyi biliriz...
* Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...
* Kardeşlik dudaktan çıkan bir kelime değil,yürekten sevmektir.Maksat bir kardeş uğruna ölmek değil,Uğrunda ölünecek bir KARDEŞ bulmaktır...
*Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla.
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. ben seni düşünüyor her gece.
*Gülmek senin için bir hobi olsun ,eğer bir gün ağlarsan o da fenerbahçe yenilince olsun
*$OYL€ !stanbula kiymetini bilsin! !$T@NBUL guzelse sebebi $€N$!N…
*.°•. °•. °•. °•. Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer .•° .•° .•° .•°.
*Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya ztn yalan…
*««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»»
*Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara
*ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
*öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
*İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
*qenc Ya$ımda kaLBimi a$k’a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
*Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .
*Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
*a$k'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.!
*Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !
*Hayat Kendni VazGecilMez SaNaNLaRın MEzArLarı iLe DoLuDur!!!
*BENİ UNUTMAK İÇİN YEMİN ETMİŞSİN, GÖZLERİM GELMİŞ AKLINA VAZGEÇMİŞSİN,BENDEN HABERSİZ ÇEKİP GİTMİŞSİN BİLİYORMUSUN SEVGİLİM UMRUMDA BİLE DEĞİLSİN!!!
*birini Sevdim verem oldu,Birini SEvdim kamyon çarptı,birini sevdim kanser oldu,birini sevdim intahar etti birini sevdim inek tepti KAFAmı Bozma Kız SEnide SeveRim!