qüLdeN Prenses
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/03/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbuL
| Konu: qüLden farkıyLa şiir ve nicK... C.tesi Nis. 04, 2009 1:39 pm | |
| qüLdeN FarkıyLa şiir nic:K Koca kız oLdun artık.. ŞimdiLerde ne çok duyar oLdum bu keLimeyi.. Büyüdüm artık baba koca kız oLdum dediğin qibi.. Artık yaramazLık yapıp sorun çıkartmıyorum bak.. oyuncakLarımı istediğiniz çocuqa verin.. Hayatı öqrendim ben baba eLinden tutmuyorum artık kayboLurum diye Bütün yoLLarı ezberLedim .. qece karanLıktan korkup yanına qeLmiyorum Bunun yerine Sımsıkı yumup qözLerimi qüzeL düşLer kuruyorum.. Büyüdüm artık baba qaLiba yaLnızım bundan sonra başımın çaresine bakmaLıyım ! DuvarLarı kendim örmeLiyim ve yıkmamaLı benden başkası .. KuraLLarı ben koymaLıyım ve bozuLmamaLı.. Ancak böyLe ayakta kaLınır değiL mi baba..? Hani hep derdin ya 'kimseye qüvenme' qüvenmiyorum ki .. OnLarın bana qüvendiği qibi.. qüçLü kız diyorLar biLip biLmeden.. Sahi öyLemi qörünüyorum uzaktan bakınca..? İnsanLarı tanıdım ben baba .. Küçükken oyuncakLarımı çaLmaya çaLışanLar , Şimdi hayatımı çaLmaya çaLışıyor OyuncakLarımı verirdim ağLardım beLki ama Hayatımı kimseye vermem baba.. çok parçaLandım parçaLandıkça çoaLdım..! çok kırdım çok kırıLdım.. ama hep yanmda oLan vazqeçiLmezLerim oLdu benm kimisi zamanLa çekip qitti, kimisi bnmLe yürümei tercih etti.. her yiidin harcı deiLmi$ a$k,dostLuk ben bunu öörendm.. sadece bnm suçum deiLmi$ tüm bu oLanLar. kendimden deqmicek kişiLr için ödün verdm. yeri qeLdi qururumu ayakLar aLtına aLdım. yeri qeLdi çok aqLadım, çok yıkıLdım. sıqıncak kmsem oLamadıqı zamanLar da oLdu. sadece bi eL uzansın istedim kafamı yastıkLara basıp sesim çıkmasın die hıçkıra hıçkıra aqLadıqımda aracaqım bi numara. bu seneye kadar yoktu. ama bu sene kazandıkLarım kaybettikLerimin yerini doLduramasa da bana çou sei unutturdu. destek oLdu. seviLdiqimi hissettirdi o qnLer artıq bnm için qeride kaLdı qeçmi$e dair hiçbişe duymak istemiorum. anılarım bnde sakLı kapaLı kutu misaLi anahtarı sadece bende ve bnmde aiT oLduqm ki$iLerde. açmayı denemeyin biLe. Kendimden yoruLdum SürekLi maske takmaktan .. İçim kan aqLarken.. İnsanLara qüLmekten yoruLdm.. Çok sinirLiyken biLe Sakin oLma zorunLuLuqumdan yoruLdum.. Hıçkırarak aqLamak isterken qösyaşLarımı içime akıtmaktan susmaktan yoruLdm.. Mavinin her tonunda kayboLmak isterken Siyaha esir oLmaktan yoruLdum .. ! ßénim hayata yénikLiqim ßiLdikLérinizdén déqiL. hani varya anLatamadıkLarım kéndimin biLé biLmédigi, ondan işte tüm kaıbLarım ı$ıkLar sönük. bén néyin nöbétindéyim. rüzgar biLé kesti öfkésini. ßen néyin isyanındayım ki haLa..! bu sabahta senden vazgeçtim. bütün sabahlar gibi.. güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı.. masal dünyamın açıp kapılarını .. girdim insan kalabalığına .. Kendini Bitmez CümLe SananLara Ufacık Bir Nokta . Gec oLdu ama anLadm.. Kimse giderkn götürmüo sevgiLeri yanında Bugünlerde Bende Bir Haller Var. Kendimi Tanıyamıyorum Karnım Aç,boğazım Kuru Odam Bana Dar Geliyor Ama Ben ÇokMutluyum. Açıp Baktım kalbime bir isim Kazınmış Kimselere AnlaTamazmışım Dönüp baktım Aynaya Gözlerim Yaşarmış Bide derler Ağlayamazmışım ^^ SözcükLer döküLürken kaLemden kağıtLara,gözyaşLarı da seL oLur akar mısraLara... Güle güle Her düşündüğümde İçimdeki çocuğu Uyandıran adam.
Sana içimdeki seni Anlatabilmeyi Ve gözlerinin içinde Bir gülüş Yansıtabilmeyi İsterdim Aramıza koyduğun Uçurumlar kadar.
Artık düşlerimde Müebbet yatacak O çocukla, Boğazımda düğümlenmiş Hıçkırıklarımla, Pas tutmuş, Yozlaşmış, Ve de yüzyıllanmış O bir gün haykırışlarımla Bugün sana Senin için Son kez yazıyorum.
Umarım Gözlerinin rengi kadar Mutlu olursun Elveda...
~~ bir buse yetmez derken ben senden oLdum . Sen yine olduğun gibi kal Benim için sakın değişme Giderim bugün ha yarın Hareket vakti gelince. Geçiyor zaman acımasız dönmez geri umudum masallardaki gibi. sєn sev bєni :] Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.! YorumLArınızı ßekLiyorum..! | |
|
erkan000 Moderator
Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 23/03/09 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: qüLden farkıyLa şiir ve nicK... C.tesi Nis. 04, 2009 2:35 pm | |
| gerçekten hepsi güzel--eline sağlık | |
|
Mc_İstanbuLe Admin
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 17/03/09 Yaş : 34 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: qüLden farkıyLa şiir ve nicK... C.tesi Nis. 04, 2009 9:30 pm | |
| FarkıLısın Ellerine SAgLık Güsell =) | |
|
qüLdeN Prenses